counter create hit

Harga Mesin Pencuci Dinding Terbaik

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, mesin pencuci dinding telah menjadi semakin popular di banyak kawasan. Banyak tempat sangat berminat untuk menggunakan jenis lampu sedemikian untuk mewujudkan suasana, seperti hotel, galeri, muzium, dan sebagainya.

oleh itu kami akan berkongsi maklumat penting mengenai perkara ini seperti, harga mesin pencuci dinding dan jenisnya lengkap dengan penjelasan.

Mari kita mulakan . . .

Apa itu Mesin Pencuci Dinding

Mesin Pencuci Dinding adalah sejenis lampu yang digunakan untuk bangunan, hiasan, dan pencahayaan, yang sering dipasang di dinding untuk menerangi permukaan menegak.

Ia boleh digunakan di banyak tempat, seperti di hotel untuk mewujudkan suasana mewah dan mewah, di dinding gantung gambar dan lukisan di muzium dan galeri, dan di beberapa bilik keluarga dan pintu gerbang untuk menjadikan tempat itu lebih lembut dan lebih ringan.

Jenis Mesin Pencuci Dinding

Terdapat pelbagai jenis mesin pencuci dinding, berikut adalah jenis-jenis mesin pencuci dinding dan lengkap dengan penjelasan:

1. Pencuci Dinding LED Luaran

Harga mesin pencuci dinding
contoh mesin pencuci dinding LED luaran

Di dalam mesin dinding jenis ini Coreal outdoor dipimpin oleh dinding mesin basuh dengan 40 × 10W (RGBW 4in 1) LED. Unit ini juga boleh dikawal sepenuhnya dengan bebas tanpa memerlukan pengiring atau pengendalian luaran tambahan dengan mengaktifkan sebarang kesan pra-program di atas kapal.

2. RGB Wall Washer

contoh RGB Wall Washer
RGB Wall Washer

Salah satu lampu jenis ini ialah 18pcs* 3W rgb wall washer. dilengkapi dengan Mesin Basuh Dinding LED IP65 DMX RGB untuk Projek Lampu Dalaman. Badan lampu aluminium tuang die berkualiti tinggi, kecantikan teroksida dan prestasi penyebaran yang baik. Kawalan warna automatik serentak.

3. 24W LED Wall Washer

jenis mesin pencuci dinding
24W LED Wall Washer

24 * 3W LED RGB / RGB 3IN1 LED, dilengkapi dengan LED Wall WASHER untuk projek lampu LED dalaman dan luaran. Semua PENCUCI DINDING LED mampu menyerlahkan lebih daripada 45 kaki cahaya, serta kaca terbaja dan pengikat tahan karat menyediakan penggunaan jangka panjang lampu luar ini. Untuk sambungan mudah dinding basuh, bekalan kuasa dan pengawal, gunakan banyak pilihan penyambung kedap air.

4. RGB LED Wall Washer Outdoor

contoh jenis RGB LED Wall Washer Outdoor
RGB LED Wall Washer Outdoor

Salah satu mesin jenis ini ialah RGB LED 36 * 3W. yang dilengkapi dengan IP65 DMX RGB LED. Mesin Basuh Dinding ini sesuai untuk Projek Pencahayaan Luar dengan pemutus mati berkualiti tinggi dan badan cahaya aluminium, serta prestasi penyebaran haba yang baik. Kemudian warna tunggal dengan kestabilan; Perubahan serentak dalam warna kawalan automatik.

5. RGBW LED Wall Washer

contoh jenis RGB LED Wall Washer Outdoor
RGB LED Wall Washer Outdoor

Jenis mesin pencuci dinding seterusnya ialah RGBW LED Wall Washer dengan nama mesin 18 × 10W rgbw. mesin ini dilengkapi dengan Lampu LED 18pcs 10W (RGBW 4 IN 1 CREE). yang berfungsi sebagai: warna statik, perubahan suhu warna, program dalaman, kesan strob, Master / Hamba.

Mesin ini sangat sesuai di tempat biasa dan di hadapan bangunan. Keluaran cahaya yang berlebihan, jangka hayat yang sangat panjang, penggunaan tenaga yang rendah, serta penyelenggaraan percuma.

6. LED Wall Wash Outdoor Lighting

LED Wall Wash Outdoor Lighting
LED Wall Wash Outdoor Lighting

Led dinding ini mampu mencuci lampu luar dengan kuasa tinggi 14 * 30W RGB 3in1 LED. serta dilengkapi dengan IP65 kalis air DMX RGB LED Wall Washer untuk Projek Pencahayaan Luar dan Dalaman.

Kualitas tinggi pada pemutus aluminium badan cahaya, kecantikan yang teroksidasi dan prestasi penyebaran haba yang baik. Warna tunggal dengan mantap; Warna kawalan automatik serentak.

7. LED Wall Wash Fixture

mesin puncuci dinding LED Wall Wash Fixture
LED Wall Wash Fixture

Pemanas dinding memutar rgbw dengan 12 × LED putih hangat 3W + 72 RGB diketuai. dilengkapi dengan Mesin Basuh Dinding LED DMX RGB kalis air IP65 untuk projek pencahayaan dalaman. Badan lampu aluminium tuang die berkualiti tinggi, kecantikan teroksida dan prestasi penyebaran haba yang baik. mesin ini berwarna tunggal dengan kawalan warna automatik serentak.

8. LED Wall Washer Outdoor

mesin pencuci dinding LED Wall Washer Outdoor
LED Wall Washer Outdoor

Jenis LED Wall Washer Outdoor inimengusung dinding mesin cuci luar dengan 48 × 3W RGB LED atau 48 × 3W RGB 3IN1 LED.

LED Wall Washers Outdoor menyediakan berbagai solusi pencahayaan untuk area umum dan pencahayaan aksen untuk memenuhi persyaratan pengurangan energi dan untuk tingkat pencahayaan yang efektif untuk aplikasi dalam dan luar ruangan.

9. Lampu LED Strob LED

jenis mesin pencuci dinding
Lampu LED Strob LED

Lampu LED Strob LED Membawa strob ringan dengan 800 × LED 0.5W (RGB 3in 1), setiap kumpulan led boleh mengawal secara bebas. Perlawanan ini dilengkapi dengan dua kaedah kawalan: kawalan diri dan kawalan DMX.

Di bawah kawalan diri, ia akan berfungsi di bawah pengaruh pencahayaan pra-program; semasa di bawah kawalan DMX, ia akan serasi dengan mana-mana konsol DMX512 untuk memenuhi keperluan pencahayaan khusus pencahayaan.

10. Cahaya Warna Bandar LED

contoh Cahaya Warna Bandar LED
Cahaya Warna Bandar LED

Satu contoh jenis ini ialah cahaya warna bandar dengan RGBW 4in1 96 * 10W. Model ini dilengkapi dengan selongsong aluminium, aplikasi yang baik dan luas, penggunaan kuasa yang kurang, kecerahan yang tinggi, prestasi yang stabil, hayat perkhidmatan yang panjang.

Serta gabungan warna pengubah suai teknologi hibrid terkini dan cemerlang yang dibina ke dalam program, secara berperingkat, peralihan dan kesan lain.

11.Warna Bandar LED

contoh mesin pencuci dinding Warna Bandar LED
Warna Bandar LED

Berikut adalah contoh jenis produk warna bandar LED adalah lampu warna bandar dengan 120x10W RGBW 4 dalam 1 LED, dilengkapi dengan sarung Cast-Aluminium, aplikasi yang baik dan luas, kurang penggunaan kuasa, kecerahan tinggi, Flicker Percuma untuk televisyen dan filem, prestasi yang stabil, sepanjang hayat.

Kemudian mengubah kombinasi warna teknologi hibrid terkini dan program terbina dalam yang sangat baik, secara beransur-ansur, peralihan dan kesan lain.

Senarai Harga Pencuci Dinding

berikut adalah senarai harga mesin pencuci dinding terbaik:

NamaJenis pencuci dindingHarga
 40 × 10W rgbw outdoor wallher washerPencuci Dinding LED LuaranRM667,80
18pcs * 3W rgb wall washerRGB Wall WasherRM445,20
 24 * 3W RGB LED24W LED Wall WasherRM356,16
36 * 3W RGB LEDRGB LED Wall Washer OutdoorRM520,88
18PCS*10W 4in1 RGBW DMX LEDRGBW LED Wall WasherRM792,46
14pcs 30W RGB 3in1 LED Wall Wash Outdoor LightingRM387,32
12 × 3W LED Wall Washer LightLED Wall Wash FixtureRM307,19
48 × 3W RGB LEDLED Wall Washer OutdoorRM178,08
LED RGB 800 × 0.5W (RGB 3in 1)Lampu LED Strob LEDRM575,17
 40 × 10W rgbw outdoor wallher washerCahaya Warna Bandar LEDRM890,40
120 * 10W rgbw 4in1 Warna Bandar LEDRM1869,84

Semoga maklumat penting di atas boleh menjadi bahan rujukan dan pertimbangan anda.