counter create hit

Harga Pam Air

Di sini kami akan berkongsi dengan anda senarai harga pam air rumah lengkap yang kami kongsi juga jenis & harga pam air rumah mengikut keperluan anda.

Mari kita mulakan . . .

Jenis Pam Air

Jenis pam air yang anda pilih akan sangat menentukan kualiti air yang kemudiannya dihasilkan untuk kegunaan harian. Jadi mula-mula memahami setiap jenis sebelum membeli pam air.

Untuk saat ini sudah jarang orang menggunakan pam air rumah yang pam air manual, kini hampir semua orang menggunakan pam air elektrik.

Berikut adalah 6 jenis pam air rumah elektrik terbaik di Malaysia:

1. Grundfos CM3-5PM1 (Pam tekanan tinggi)

Pam air rumah ini merupakan salah satu pam yang lebih biasa yang mungkin anda lihat di kebanyakan isi rumah, pam ini adalah salah satu pam yang boleh dipercayai yang boleh anda gunakan untuk dorongan tambahan ketika datang ke tekanan air masuk atau keluar dari rumah.

CM3-5PM1 ini dibuat untuk menjimatkan ruang sambil juga menampung lebih daripada satu bilik mandi di dalam rumah, yang dapat memberikan tekanan ke beberapa bahagian isi rumah anda pada masa yang sama.

2. Joven JHP 230 (Pam air untuk kegunaan rumah)

Merupakan salah satu daripada kelas berat datang ke sistem penggalak tekanan rumah, Joven JHP 230 adalah kegemaran orang ramai ketika datang ke bagaimana ia boleh digunakan dalam banyak orang tanpa memberi.

Ia juga mempunyai perlindungan kalis percikan IP55 supaya anda tidak perlu risau walaupun anda meletakannya di luar semasa keadaan cuaca buruk.

3. Pam Air Penggalak Tsunami CMH4-40-K (Pam air terbaik untuk air kotor)

Tsunami CMH4-40-K merupakan produk kompetitif yang direka terutamanya untuk perumahan besar. Pam ini boleh dengan mudak menekan sehingga lima bilik mandi pada masa yang sama dengan mudah.

Pam air ini menggunakan perlindungan haba dan bingkai aluminium supaya ia dapat menahan penggunaan yang berkepanjangan sehingga memberikan kemudahan pelepasan bunyi yang kurang.

4. Pam Penggalak Air Grundfos Scala 2 (Terbaik untuk tandas)

Pam air ini paling sesuai untuk rumah-rumah lama dengan kerja paip halus kerana ia menawarkan tetapan kelajuan berubah-ubah untuk mengawal pelepasan air supaya anda tidak perlu risau tentang kebocoran rawak di rumah atau paip pecah secara terang-terangan.

5. Pam Air Auto Panasonic A-130JACK 125W (Pam Air Bajet Terbaik)

Pam air rumah ini mempunyai perlindungan haba untuk pengguna lanjutan. ia juga membantu mengekalkan tekanan stabil dengan ciri pengesanan tekanan tekanan automatik yang menyediakan aliran lancar bila menggunakan paip atau semasa mandi.

6. Joven JHP 440 (Pam terbaik untuk air berlebihan dan banjir)

JPH 440 lebih sesuai untuk isi rumah yang lebih besar dengan lebih banyak bilik untuk memberikan tekanan air, membuktikan bahawa anda sama sekali tidak boleh salah dengan produk Joven.

Ia mempunyai semua ciri JHP 230 tetapi dengan pengurangan bunyi yang lebih baik dan perlindungan terlalu panas motor yang disatukan ke dalam pam ini.

Jika anda perlu berurusan dengan bilik yang dibanjiri dengan air, anda akan memahami betapa berkesannya pam air ini.

Senarai Harga Pam Air Rumah

Berikut adalah senarai harga pam air rumah murah terbaik Malaysia:

Jenis PamMengapa kita suka?Harga
Grundfos CM3-5PM1Pam tekanan tinggi terbaik untuk bilik mandiRM1,771
Joven JHP 230Pam air terbaik untuk kegunaan rumahRM835
Pam Air Penggalak Tsunami CMH4-40-KPam air terbaik untuk air kotorRM899
Pam penggalak air Grundfos Scala2Pam terbaik untuk tandas di MalaysiaRM2,348
Pam air auto panasonic A-130JACK 125WPam air bajet terbaikRM340
Joven JHP440Pam terbaik untuk air berlebihan dan banjirRM1,015

itulah jenis pam air rumah dan senarai harga yang boleh menjadi rujukan bagi anda yang memerlukan.